Hoće li PSG ispuniti želju Silvi?
EPA

Ističe mu ugovor

Hoće li PSG ispuniti želju Silvi?

I dalje je neizvjesno hoće li 35-godišnji Thiago Silva ostati u PSG-u, pišu francuski mediji.

Thiago je na "Parku prinčeva" još od 2012. godine, u međuvremenu je postao i kapiten, no njegovoj epizodi u ovom trofejnom timu uskoro bi mogao doći kraj.

Na kraju tekuće sezone Thiagu ističe ugovor sa PSG-om i još uvijek ne zna kakva će mu biti budućnost, no on ne skriva da bi volio ostati u klubu i naredne sezone.

"Bio bih vrlo sretan i zahvalan kada bih mogao produžiti ugovor. Radit ću još jače da dokažem da i dalje mogu igrati na visokom nivou", rekao je Silva u razgovoru za France Football.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Silva je sa godišnjom plaćom od 14 miliona eura daleko najplaćeniji defanzivac u Ligue 1, dok u PSG-u od njega zarađuje više samo trio Neymar, Mbappe i Cavani.

Prije nego što je došao u PSG, Silva je, podsjetimo, igrao za Milan, Fluminese, Dinamo iz Moskve, Porto... Odigrao je i 88 utakmica za reprezentaciju Brazila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti