Legenda ispljuvala Neymara: Igra samo za sebe, igrači PSG-a su žrtve čovjeka koji nema poštovanja
(Foto: EPA)

Petit žestoko na Brazilca

Legenda ispljuvala Neymara: Igra samo za sebe, igrači PSG-a su žrtve čovjeka koji nema poštovanja

M. Šljivak

Neymar se nakon dugog odsustva konačno vratio u ekipu PSG-a.


Ipak, najskuplji fudbaler svijeta se nije naročito iskazao u utakmicama protiv Lillea i Real Madrida i bio je jedan od najlošijih na terenu.

Neymar je odavno u lošim odnosima sa navijačima PSG-a. Navodno ga i mnogi saigrači ne vole, ali on je glavna zvijezda i doslovno radi šta želi.

To se nimalo ne sviđa legendi francuskog fudbala Emmanuelu Petitu. On je poprilično ispljuvao Neymara i jasan je u svome stavu da je on loša osoba za klub.

"Kada sam igrao sa Zidaneom i Djorkaeffom znao sam da sami mogu odlučiti utakmicu, pa smo im svi progledavali kroz prste. Prihvatili smo ih onakve kakvi su jer su jednim genijalnim potezom mogli da odluče meč. To sa Neymarom uopšte nije slučaj. Taj čovjek igra samo za sebe", ljutito govori Petit i nastavlja:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Stavite se u poziciju momaka u svlačionici. Mjesecima žive sa hirovima ovog čovjeka koji se nebrojeno puta posrao po klubu i navijačima. On nema poštovanja", istakao je Petit.

Neymar se već dugo povezuje sa odlaskom iz kluba i neće biti nikakvo čudo ako ga PSG na kraju i proda.

Top Komentari

kaskada24
Zato i jeste tu gdje jeste! Nikada nećete uzeti LP! Ustati i reci Neymar.
2 9
Mirsad1705
"Veliki Peti bi da se malo piše i o njemu, ne samo o Neimaru. Očigledno mu, za razliku od Brazilca, nedostaje fudbalskih kvaliteta, makar i onih iz davne prošlosti, da bi ga mediji pominjali iz tih razloga....
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi