Hoće li se Roma večeras osvetiti Portu? Ovo su vjerovatni sastavi oba kluba

Osmina finala Lige prvaka

Hoće li se Roma večeras osvetiti Portu? Ovo su vjerovatni sastavi oba kluba

E. Čaušević

Fudbaleri Rome večeras pred svojim navijačima igraju protiv Porta prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Nakon sjajnog nastupa u prošloj sezoni sigurno da je pred Vučicom težak zadatak da uspiju ponovo doći do polufinala. Porto u Rim dolazi da se nadigrava i sigurno je da se neće tek tako predati iako Roma ima ulogu favorita.

Roma se nakon loše serije rezultata u Seriji A uspjela vratiti u dobru formu u posljednjih nekoliko sedmica, a to se sigurno desilo u najboljem trenutku pred rasplet sezone. Ipak, Porto je znao iznenaditi Romu jer su ih prije nekoliko godina izbacili u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

U italijanskim medijima se već špekuliše o sastavima za večerašnji meč i Gazzetta dello Sport je objavila u kojim sastavima će najvjerovatnije zaigrati Roma i Porto. Naravno, od prve minute bi sigurno trebao igrati i bh. napadač Edin Džeko.

Vjerovatni sastav Rome: Mirante, Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, Cristante, De Rossi, Pellegrini, Zaniolo, El Shaarawy, Džeko.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Porta: Casillas, Militao, Felipe Augusto, Pepe, Alex Telles, Herrera, Danilo, Oliver, Otavio, Tiquinho Soares, Bahrimi.

Što se tiče kladionica favorit je tu poprilično jasan, te bi bilo veliko iznenađenje da Porto upiše pobjedu. Roma je u dobrom nizu u Seriji A, te je kvota na pobjedu Vučice veoma primamljiva. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč, ali i sve ostale događaje za danas.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Gledaju ci ko igra za Romu tu su joj sanse minimalne
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi