Hoće li Šehić konačno realizovati transfer karijere? Konkurencija su mu Bravo, Subašić, Hart...

Počele su špekulacije

Hoće li Šehić konačno realizovati transfer karijere? Konkurencija su mu Bravo, Subašić, Hart...

A. Čaušević

Ibrahim Šehić će u septembru proslaviti 32. rođendan. Bh. reprezentativac je u najboljim fudbalskim godinama i vrijeme je za transfer karijere. 

Šehić je nakon odlaska iz Željezničara većinu karijere proveo u Turskoj, a ako se medijski natpisi u Turskoj ispostavi tačnim ovog ljega bi mogao potpisati za jedan od najvećih tamošnjih klubova.

Galatasaray je prije nekoliko dana ostao bez Federica Muslere. Iskusni Urugvajac je slomio nogu i čeka ga višemjesečna pauza. Na teren bi trebao tek za deset mjeseci.

Upravo iz tog razloga počao je skauting i trka za njegovog nasljednika. Jedna od opcija je Šehić. Bh. golman je poznato i provjereno za tursko ime i zato ne čudi interes Galatasaraya.

Međutim, Galatasaray je poznat kao klub koji ima visoke apetite pa je velikan s Bosfora iskazao interes i za mnogo zvučnijim imenima. Na listi želja se nalaze Claudio Bravo, Joe Hart, Danijel Subašić, Antonio Adan.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Radi se o golmanima kojim kroz nekoliko sedmica ističu ili su već istekli ugovori pa Galatasaray upravo u tome vidi svoju šansu da ih angažuje.

Inače, Šehić se u proteklom periodu spominjao kao i moguće pojačanje Bešiktaša. Ugovor s Erzurumsporom mu ističe sredinom jula, ali turski drugoligaš ima opciju da aktivira klauzulu i produži ugovor na jednu godinu.

Top Komentari

DR..AJIZAG
Mislim da ce se odluciti za SEHICA, zbog JACEG CV-A...buhahaha
0 2
EdwinPol
U najboljim fudbalskim godinama hahahahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi