Muslera doživio stravičnu povredu, a Asmir Begović oduševio svojom porukom na Instagramu

Pružio podršku Urugvajcu

Muslera doživio stravičnu povredu, a Asmir Begović oduševio svojom porukom na Instagramu

E. Čaušević

Fudbaleri Galatasarayja sinoć su poraženi u gostima kod Rizespora (2:0), a utakmicu je obilježio stravičnu povredu noge.

Urugvajski golman povrijedio se u 13. minuti kada je istrčao ispred jednog igrača Rizespora koji je uklizao i tako udario Musleru nakon čega je došlo do stravične povrede.

Muslera je ostao ležati na terenu i dozivati pomoć, a ispostavilo se da je ozbiljno stradalo desno koljeno. Prekid meča trajao je čak deset minuta, a kasnije je Urugvajac prebačen u bolnicu.

Jasno je da je za Urugvajca završena sezona, a prve informacije iz Turske govore da će van terena biti najmanje pola godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nakon ove povrede na Instagramu se oglasio i bh. golman Asmir Begović koji je pružio podršku svom kolegi iz Galatasarayja.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi