Hoće li Suarez na Wembleyju razbiti neobično prokletstvo?

Ne ide ga van Nou Campa

Hoće li Suarez na Wembleyju razbiti neobično prokletstvo?

Malo je poznato da urugvajski fudbaler Luis Suarez posljednje tri godine nije uspio postići niti jedan gol na gostujućim utakmicama u Ligi prvaka.

Suarez je bez gola van Nou Campa tačno 1.113 dana, a posljednji put je pogodio 16. septembra 2015. godine kada je u Rimu zabio protiv Rome u remiju 1:1.

Nakon toga, Suarez je odigrao 14 gostujućih utakmica u ovom takmičenju i baš ni u jednoj nije uspio da se upiše u strijelce.

Nova prilika za razbijanje ovog neobičnog prokletstva će se Suarezu ukazati već sutra na Wembleyju, gdje će sa svojom Barcelonom gostovati Tottenhamu (21:00).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi