Messi savjetovao čelnike Barce koja tri igrača moraju prodati, a koga da dovedu za taj novac

Želi promjene u ekipi

Messi savjetovao čelnike Barce koja tri igrača moraju prodati, a koga da dovedu za taj novac

Endin Čaušević

Barcelona se u posljednje vrijeme nalazi u nešto lošijoj formi jer već tri utakmice zaredom ne zna za pobjedu u španskom prvenstvu.

Katalonski klub je upisao dva remija na domaćem terenu, a između toga doživjeli su šokantan poraz kod Leganesa. Jasno je da igra Barcelone nije na nivou na kojem se to očekuje, te navijači sve više izražavaju nezadovoljstvo zbog toga.

Španski mediji objavili su jutros da je Lionel Messi bio na razgovoru sa čelnicima kluba, te da ih je savjetovao šta trebaju raditi u januaru. Navodno, Messi je poručio da bi bilo najbolje da klub proda Nelsona Semeda, Thomasa Vermaelena i Rafinhu jer oni nisu kalibar za Blaugranu.

Također, kapiten Barcelone je jasno dao do znanja čelnicima da moraju dovesti pojačanja početkom 2019. godine. Messi vjeruje da novac od eventualne prodaje trojice igrača mogu uložiti u dovođenje Paula Pogbe koji se u posljednje vrijeme povezuje s Barcelonom.

Top Komentari

luks-02
Zaboravio na Suareza,Rakitiča i Pikeja.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi