11

Komentari (11)

hzsg
Vjerovatno nece prezivjeti, jer se ocekuje da ce suditi utakmicu neki novi Sabrija Topalovic, a scenario, ponukani visegodisnjim iskustvom bi trebali svi da znamo.
Adohordas
Ne navijam za Čelik ali oni ce ostati 100%, Mladost ispada.Živi bili pa vidjeli.
user1571956549
Celik pada na Grbavici a ovaj papak ce dobiti otkaz
Samoiskreno
Kad se Amar isto ponasa onda je to fino, Kraj price, smeker, kada to radi neko ko je kroz karijeru uradio ono sto Amar nije mogao gledati ni na TV onda je bahat hahahahah
Ters
Ako je iko fer i realan onda je to Amar - uvijek kaze onako kako je bilo, da li smo igrali dobro, lose, da li je protivnik zasluzio pobjedu, remi ili ne. I ne uvija. I ne pravi ispade kao ovaj neandertalac
K79
Pa npr sad je protiv TC rekao da nije bilo penala a penal cist tako da i nije bas uvijek realan al trudi se
Ters
Ako ce ti biti lakse, ev oja cu reci da je bio penal.
mido1921
A kakav je to Amar napravio eksces!!!! Osim što je iskren. A to što je tebi i takvim kao ti nabio kompleks, to je vaš problem.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Laž...Nikad nije rekao da nije bio penal.
Zenicanin
cuj kompleks. de lezi
muha
A koji eksces je ovaj napravio?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.