Hodgson: Sve nam se vratilo, zaslužili smo pobjedu
Foto: EPA

Selektor Engleske zadovoljan

Hodgson: Sve nam se vratilo, zaslužili smo pobjedu

Selektor Engleske Roy Hodgson bio je vrlo zadovoljan nakon pobjede nad Velsom (2:1).

Englezi su nakon prvog poluvremena gubili sa 1:0, a onda su aduti sa klupe Jamie Vardy i Daniel Sturridge u nastavku utakmice kreirali veliki preokret za pobjedu Gordog Albiona.

"Ovo je sjajno. Igrali smo dobro i protiv Rusije, ali tada smo primili gol u 93. minuti. Bilo nam je teško, ali smo nastavili sa mukotrpnim radom i pripremama za Vels. Danas smo pobijedili golom u 92. minuti i sve nam se vratilo. Zaslužili smo ovo", rekao je Hodgson.

Engleska vodi na tabeli grupe B sa četiri boda i skoro sigurno je osigurala svoje mjesto u osmini finala Evropskog prvenstva.

Izabranici Royja Hodgsona svoj posljednji meč u grupi igraju u ponedjeljak protiv Slovačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi