Hodžić i Gojak konkurišu za Sevillu

Petev odabrao

Hodžić i Gojak konkurišu za Sevillu

Novi trener Dinama Ivajlo Petev objavio je spisak od 25 fudbalera koji će biti u konkurenciji za utakmicu protiv Seville.

Hrvatski prvak će u okviru 3. kola grupe H na svom Maksimiru ugostiti trostrukog uzastopnog osvajača Evropske lige, a nastupu protiv Seville se nadaju i dva bh. fudbalera.

Donedavni bugarski selektor je očekivano na spisak uvrstio Armina Hodžića i Amera Gojaka, a ostaje nam da vidimo hoće li naši fudbaleri dobiti šansu na večerašnjoj utakmici.

Armin Hodžić je u ovoj sezoni Lige prvaka odigrao 32 minute protiv Juventusa, dok je Gojak nastupio na posljednjih pet minuta utakmice protiv Lyona.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Spisak Dinama za Sevillu: Dominik Livaković, Adrian Šemper, Lovro Juric, Petar Stojanović, Alexandru Matel, Leonardo Sigali, Gordon Schildenfeld, Filip Benković, Dino Perić, Josip Pivarić, Borna Sosa, Jonas, Domagoj Antolić, Ali Karimi, Amer Gojak, Bojan Knežević, Domagoj Pavičić, Mario Šitum, Paulo Machado, Junior Fernandes, Ivan Fiolić, Ante Ćorić, Hilal Soudani, Armin Hodžić, Angelo Henriquez.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi