Hodžić pogodio za pobjedu Dinama
Foto: EPA

Protiv Vorskle

Hodžić pogodio za pobjedu Dinama

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Armin Hodžić donio je danas pobjedu zagrebačkom Dinamu u prijateljskom meču protiv ukrajinske Vorskle.

Modri su u ovom meču slavili s minimalnih 1:0, a jedini gol na meču postigao je Hodžić. Igrala se 13. minuta kada je bh. reprezentativac dobro skočio nakon prekida, te je poslao loptu iza leđa protivničkog golmana.

Sjajni bh. napadač je tako nastavio seriju golova, a u ovom meču je igrao do 55. minute. Tada je šansu za igru dobio i Amer Gojak, koji je imao jedan dobar pokušaj, ali je bio neprecizan.

Prijateljski meč:

Dinamo - Vorskla 1:0 (Hodžić 13')


arm-g1 by goloviliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti