Hodžić ponovo položio, šta možemo očekivati od Igmana u novoj sezoni?

U Konjicu već kuju planove za budućnost

Hodžić ponovo položio, šta možemo očekivati od Igmana u novoj sezoni?

S. Mlaćo

Sezona u Prvoj ligi FBiH završena je neslavno. Prekidom.

Klubovi su sa Savezom odlučili da prekinu sezonu, što je nepopularan potez, ali kada se uzme u obzir da je velika većina klubova bila za, onda i sasvim očekivan.

Nije poznato kada će startati nova sezona, te koliko će klubova napustiti Prvu ligu, a ove veoma važne informacije očekuju se uskoro.

Kako god, klubovi su počeli sa 'kovanjem' planova za novu sezonu, koja će već je sada sigurno biti mnogo slabija u odnosu na prošlu, prekinutu.

U konjičkom Igmanu žele imati respektabilnu momčad, a proteklu su sezonu završili na osmom mjestu. Sa samo par bodova više bili bi među prvoplasiranim ekipama što je svakako veliki uspjeh za ovaj klub koji je u ranijim sezonama do posljednjeg kola vodio bitke za opstanak.

Fadil Hodžić sa svojim saradnicima ponovo je uradio sjajan posao i sigurno da će čelnici Igmana učiniti sve da ovog iskusnog stručnjaka zadrže u svom klubu i gradu.

Hodžić je od Igmana napravio momčad koja igra kvalitetan i otvoren nogomet, kako na kući, tako i na strani, a brzo je pobrao simpatije navijača, te čelnika, ali i nogometaša koji vrlo često ističu sjajnu atmosferu u svlačionici, koja je svakako jedan od preduslova za dobar rezultat na terenu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ambicije Igmana će naravno ovisiti i od promjena u igračkom kadru kojih će sigurno biti.

Sve će vjerovatno biti jasnije u narednim danima.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi