Hodžić pred Željezničar: Trener im ima ligu u malom prstu
Video: E. Dindić

Mladi fudbaler Slobode

Hodžić pred Željezničar: Trener im ima ligu u malom prstu

Naredno kolo Premijer lige BiH donijet će nekoliko zanimljivih duela, a jedan od njih svakako će biti i onaj na Tušnju, gdje će se sastati Sloboda i Željezničar.

Fudbaleri Slobode u posljednje vrijeme igraju znatno bolje, tamni oblaci nad Tuzlom se polako razilaze, a sutrašnji meč protiv Željezničara bit će im prilika da konačno upišu trijumf.

Na današnjem treningu, ujedno i posljednjem, razgovarali smo sa Armin Hodžićem koji je iznio svoja očekivanja glede nadolazeće utakmice.

"Dolazi nam u goste jedan kvalitetan tim, sa kvalitetnim trenerom koji ovu ligu ima u malom prstu. Tokom sedmice smo kvalitetno trenirali i svjesni smo da neće biti nimalo lako protiv Željezničara.
Pozivam publiku da dođe u što većem broju i nadam se na kraju povoljnom rezultatu", izjavio je Hodžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladi Hodžić u posljednje vrijeme sve više dobija priliku u prvom timu Slobode, a svojim igrama u potpunosti je opravdao povjerenje.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Na zimu ćeš kod tog trenera?
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti