Hodžić se izvinio igračima Sarajeva zbog objave na Instagramu

Biće kažnjen

Hodžić se izvinio igračima Sarajeva zbog objave na Instagramu

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju na gostovanju protiv gradskog rivala Željezničara u okviru petog kola Premijer lige BiH.

Sarajevo je proteklog vikenda kiksalo na domaćem terenu protiv GOŠK-a odigravši 1:1, a nakon meča navijači bordo tima su pokazali nezadovoljstvo ovim rezultatom. Atmosferu je dodatno "zakuhao" i defanzivac ovog tima Dušan Hodžić objavom na Instagramu koji su mnogi shvatili kao provokaciju za trenera Husrefa Musemića.

Na današnjoj press konferenciji strateg bordo kluba dotakao se situacije oko Hodžića, te je otkrio da se igrač Sarajeva izvinio pred svim igračima, ali da ga ipak očekuje kazna zbog svog ponašanja.

"Hodžić se izvinio pred svim igračima. To je završen slučaj, ali svaki igrač ima svoje mišljenje. On će biti sankcionisan po klupskom pravilniku", rekao je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

slika

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi