Hodžić spasio Dinamo, Gojak se povrijedio

17. kolo HNL-a

Hodžić spasio Dinamo, Gojak se povrijedio

Dinamo je danas u 17. kolu HNL-a napravio veliki kiks na gostovanju protiv Rudeša, gdje je odigrao samo 1:1.

Nakon prvog poluvremena, Dinamo je gubio sa 1:0 a jedini je postigao Kamenar u 44. minuti. Bitno je istaći da se samo minutu prije toga povrijedio Amer Gojak, kojeg je zamijenio Dani Olmo.

Igrao se 67. minut kada je u igru ušao Armin Hodžić, a upravo se on ispostavio kao Dinamov spasioc u Kranjčevićevoj. Pet minuta nakon ulaska u igru, Hodžić je pogodio za konačnih 1:1.

Bivši bh. reprezentativac Muamer Svraka je svih 90 minuta proveo na klupi za rezervne igrače Rudeša, koji je na kraju proslavio veliki bod.
Nakon 17 odigranih kola, Dinamo i dalje ubjedljivo vodi na tabeli HNL-a sa 41 bodom, 12 više od drugoplasiranog Hajduka i trećeplasiranog Osijeka. Rudeš je posljednji sa 12 bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi