Hodžić: Svaka konkurencija tjera da radiš bolje

Napadač Dinama

Hodžić: Svaka konkurencija tjera da radiš bolje

Samir Mlaćo

Armin Hodžić očekuje mnogo veću minutažu u drugom dijelu sezone u redovima Dinama. Meksikanac Henriquez odlaskom je otvorio prostor Hodžiću, ali vrlo brzo je stigao iz redova Rijeke Marijo Gavranović.

"Ovo je baza priprema i krećemo polako s programom. Svi smo se odmorili, bio sam u Dubaiju i Sarajevu. Očekujem da pripreme prođu bez ozljeda i da se svi skupa dobro pripremimo. Ovo su nam prve pripreme s trenerom Cvitanovićem, vidjet ćemo kako će sve izgledati, kazao je Hodžić za službenu stranicu kluba, te dodao.

"Henriquez je otišao, želim mu puno sreće i nadam se da će tamo biti najbolji. Što se tiče Gavranovića, svi su dobrodošli ovdje i svaka konkurencija tjera tebe da se trudiš i bolje radiš. Na pripremama smo, svatko ima svoju šansu, svi se trebamo dokazati. On je dobar igrač, sigurno u Dinamu niti jedan igrač nije ovdje slučajno. Vjerujem da možemo igrati i zajedno u napadu".

Vjeruje u novu titulu prvaka, ali svjestan je da Modri to moraju potvrditi na terenu.
"Sve najbolje očekujem. Nećemo još pričati o naslovu prvaka. Mi se pripremamo da budemo što bolji u proljetnom dijelu sezone i da ispunimo sve što od nas trener traži. To je najbitnije".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ove polusezone Hodžić je za Dinamo upisao 16 nastupa u ligi, te dodao šest pogodaka i jednu asistenciju.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi