Hodžićeve makazice među 5 najljepših golova sedmice

Hodžićeve makazice među 5 najljepših golova sedmice

James Rodriguez (protiv Intera)

A. Haznadarević

Protekle sedmice je širom svijeta odigran veliki broj, kako pripremnih prijateljskih, tako i premijernih sezonskih mečeva, a na zamahu sezone, igrači puni elana su postigli veliki broj impresivnih pogodaka. Ako bi pokušali izvući pet najljepših majstorija, s kojima su igrači priredili pravo zadovoljstvo gledaocima, tada bi se morali izdvojiti ovi trenuci nadahnuća.

Iako su svi navikli da je za majstorije iz prekida za Real Madrid obično zadužen Cristiano Ronaldo, u posljednjem prijateljskom meču kog su igrali Kraljevi s milanskim Interom, zablistao je James Rodriguez. Kolumbijac je prelijepo pogodio sa preko 25 metara, te pokazao da će i ove sezone biti vjerovatno i bolji nego što je bio u prošloj, premijernoj u dresu Madriđana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije