Hodžurda: Protiv Želje niko ne može obećati pobjedu

Defanzivac Viteza za SportSport.ba

Hodžurda: Protiv Želje niko ne može obećati pobjedu

S. Mlaćo

Defanzivac Emir Hodžurda u posljednja četiri kola bio je standarni član prve postave NK Vitez.

 Vitežani su u te četiri utakmice upisali dvije pobjede, te po jedan remi i poraz.

Bivši fudbaler Željezničara zadovoljan je igrama svog kluba, posebno kada je ovaj tim sa klupe preuzeo iskusni stručnjak Slaven Musa.

"U dosadašnjem dijelu sezone možemo biti puno zadovoljniji gostujućim nego domaćim utakmicama. Na strani igramo puno bolje i u samo smo vrhu kad je u pitanu tabela gostujućih timova. U slijedeća tri kola dvije utakmice igramo kući tako da to je to prilika da popravimo učinak na domaćem terenu. Zadovoljni smo bodovnim saldom, a na pristonoj smo distanci od ekipa koje se bore za opstanak. Mislim da ova ekipa može i bolje, posebno ako gledamo formu i partije koje pružamo nakon dolaska novog trenera Slavena Muse", kazao je Hodžurda za SportSport.ba.

Nakon pauze zbog jedne povrede vratio se u tim.

"Što se tiče mene, zadovoljan sam odigranim, a posebno mi je drago da sam se vratio u ekipu nakon povrede i pauze od mjesec dana. U ova preostala tri kola jesenjeg dijela očekujem dobre nastupa kako mene tako i kompletne ekipe", ističe prvotimac Viteza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U subotu će Vitez za rivala imati ekipu Željezničara, za kojeg je naš sagovornik nastupao u omladinskim kategorijama, te prije samog dolaska u Vitez.

"U subotu očekujem neizvjesnu utakmicu. Protiv Želje niko ne može obećati pobjedu, ali ako nastavimo s dobrim igrama kao u posljednje vrijeme onda je sve moguće. Imamo pravo da se nadamo dobrom rezultatu, posebno ako se zna da smo slavili u prvom susretu na Grbavici", dodao je Hodžurda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi