6

Komentari (6)

user1582713797
Treba doktore placati koji spasavaju zivote,a ne rasipat novac na one sto sutaju loptu,treba smanjiti finacije kao sto mislite,a tek se sada sve vidi,ne moze ,fudbaler ,da ima vecu platu od doktora ne moze.
user1582713797
Treba vise doktorima davati ,nego ljudima sto sutaju loptu,to se tek sada vidi.
Zulfikar
aZakonski uvesti da niti jedan sportista ne moze vise zaraditi od 2 miliona godisnje dakle sa Plato, premijama, bonusima, reklamama itd. Isto tako imati limit za menadzere i klubove sve preko limita da ide u drzavnu kasu. Nema smisla da jedno polupismeno deriste zaradjuje 10,20 pa I bise hirurskoh plata.
Mele
Ovo treba kad se penzionisu Messi i Ronaldo zaustaviti, niko da nema vise od 10 miliona godisnje, za transfere staviti tacku na nekih 50 miliona, sve preko je preseravanje i po nasem dzepu, za tv prenose, reklame i ulaznice..
MaxBavarac
Ma koliko *****(corona) bila opasna,napravit ce balans u dosta stvari na planati,pa tako i u fudbalu...mi smo davno kompas izgubili u nekim sferama...
Bhf111
Nikad nisu ni trebali ici preko 100 miliona. Sve je to bilo preseravanje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.