Hoeness najavio velike promjene: Ove zime ništa, ali narednog ljeta mijenjamo tim
Bavarski velikan igra očajno ove sezone. U Bundesligi su tek na petom mjestu sa 20 osvojenih bodova iz 11 odigranih utakmica (Foto: EPA)

Pojačanja pred početak naredne sezone

Hoeness najavio velike promjene: Ove zime ništa, ali narednog ljeta mijenjamo tim

Midhat Šljivak

Predsjednik minhenskog Bayerna Uli Hoeness najavio je velike promjene unutar tima u ljeto 2019. godine.

Bavarci na početku nove sezone igraju veoma slabo. Vrlo lako bi se moglo desiti da na kraju i izgube titulu prvaka Njemačke, ali bez obzira na takav rizik u zimskom prelaznom roku pojačanja neće biti.

"Sigurno je da nećemo ništa raditi na tržištu u januaru. Dovoljno nam je što će se prije Božića vratiti Kingsley Coman, a ubrzo će nazad biti i Thiago Alcantara", rekao je Hoeness, koji je zatim obećao velika pojačanja narednog ljeta.

"Od zime ne očekujte ništa, ali će Bayern narednog ljeta biti veoma aktivan na tržištu. Očekujte velike promjene, sigurno ćemo promijeniti lice našeg tima", rekao je za njemački Sky predsjednik bavarskog velikana.

To znači i da će sportski direktor tima Hasan Salihamidžić imati dosta posla u angažovanju novih pojačanja i to će sasvim sigurno biti velika imena.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pitanje je samo da li će Niko Kovač dobiti šansu za vođenje novog Bayerna ili će na klupi ekipe iz Minhena doći neko veliko ime.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bayern Munchen
Ovo je sve planirano,ko prati Bayern zna o cemu pricam..nije ovo ''iz guzice u glavu'' .. u Bayernu rade sve smisljenjo,zato su tu gdje i jesu,u samom vrhu fudbala
14 6
king11
ko če doć u ovaj kobasičarski klub
3 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi