Hoeness: Neymar ne vrijedi taj novac

Predsjednik Bayerna jasno poručio

Hoeness: Neymar ne vrijedi taj novac

D. Rakanović

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness je izjavio da Neymara nikada ne bi platio 222 miliona eura, kao i da mu se Brazilac ne sviđa kao igrač.

Neymar je nedavno prešao iz Barcelone u PSG za sumu od nevjerovatnih 222 miliona eura, što je izazvalo različite reakcije u svijetu fudbala.

"Mislim da Neymar ne vrijedi taj novac. Nikad ne bih platio toliko za Brazilca. Ne bih dao ni mnogo manje novca. Ne sviđa mi se kao igrač i zato ne mogu da razumijem zašto su platili toliko za njega", rekao je Hoeness i dodao: 

"Najskuplji igrač na svijetu nije automatski i najbolji. Najbolji je onaj koji ekipi čini kvalitetnijom nego što je bila. Ne igramo se Football Managera", istakao je Hoeness.

Predsjednik Bayerna dotakao se i Douglasa Coste koji je nedavno napustio Bayern i prešao u Juventus. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Costa je umislio da je previše dobar. Tražio je povećanje plate, a baš je kratko bio u Bayernu. Nije imao neki poseban učinak, pa smo mu se zbog toga zahvalili", rekao je Hoennes. 

 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi