Hoeness: Schweini ima sreću da ima prelijepu ženu

Predsjednik Bayerna

Hoeness: Schweini ima sreću da ima prelijepu ženu

Novoizabrani predsjednik Bayerna Uli Hoeness savjetovao je Bastiana Schweinsteigera da postavi sebi druge prioritete u životu. 

Schweinsteiger (32) je 2015. godine nakon višegodišnje epizode u Bayernu prešao u Manchester United, međutim to se ispostavilo kao pogrešan potez i ove sezone za engleski klub nije odigrao niti jednu utakmicu.

"Da sam na njegovom mjestu, natjerao bih ljude iz Manchester Uniteda da me plaćaju do posljednjeg dana. To su zaslužili zbog onoga što su mu uradili. Trebalo bi da budu kažnjeni", izjavio je Hoeness.

U posljednje vrijeme se sve više piše o tome da će Schweinsteiger karijeru nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bastian polako napušta fudbal, ne vjerujem da i dalje ima vatru u sebi. Poslije tako brilijantne karijere igrač kao što je on ne bi trebalo da ide u Ameriku. Koliko ja znam, on će održati oproštajni meč u Bayernu. Ima sreću da ima tako prelijepu ženu i trebao bi da postavi sebi neke druge prioritete u životu. Volio bih kada bi se koncentrisao na započinjanje porodice", izjavio je predsjednik Bayerna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi