Schweinsteiger dobio ponudu koju ni sam nije očekivao

Želi ga Santos

Schweinsteiger dobio ponudu koju ni sam nije očekivao

Endin Čaušević

Njemački fudbaler Bastian Schweinsteiger ove zime će gotovo sigurno napustiti redove Manchester Uniteda.

Dolaskom Josea Mourinha ovaj fudbaler je izgubio mjesto u startnoj postavi Uniteda, a mečeve je većinom posmatrao s tribina. Da će napustiti Old Trafford već u januaru jasno je postalo onog trenutka kada ga je Mourinho odlučio prebaciti u rezervni tim.

Već nekolio sedmica dosta se špekuliše o tome gdje bi Schweinsteiger mogao nastaviti svoju karijeru. Mnogi pretpostavljaju da će se vratiti u Njemačku, ali nije isključeno da se okuša u Americi ili Kini.

Ipak, danas se u engleskim medijima pojavila zanimljiva vijest. Naime, na adresu Uniteda već je stigla jedna ponuda za Nijemca i to iz Brazila. Čelnici Santosa žele dovesti Schweinsteigera u Brazil, ali su svjesni da će to biti jako teško.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trebamo u santosu igrača koji će privući navijače. Tražimo već neko vrijeme pravo rješenje, a odlučili smo se za Schweinteigera. Mi smo ponudu poslali i sada je sve do njega i Uniteda", poručili su iz Santosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi