Holanđanin nakon sudara s Mignoletom izgubio pamćenje

Pretrpio potres mozga

Holanđanin nakon sudara s Mignoletom izgubio pamćenje

Tottenhamov napadač Vincent Janssen neće po dobrom pamtiti prijateljsku utakmiu između Holandije i Belgije. 

Utakmica odigrana na Amsterdam Areni je završena s miroljubivih 1:1, no sudeći prema događaju iz 14. minute na terenu je bilo više nego žestoko. 

Golman Belgije je pokušao boksati jednu loptu, ali nije pogodio samo nju, već i napadača Vincenta Janssena koji se srušio kao pokošen. 

Janssen je potom odveden u bolnicu na pretrage, a njegovo zdravstveno stanje je novinarima objasnio selektor Danny Blind.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Janssen je pretrpio potres mozga, a ljekar mi je rekao da je izgubio 20 minuta pamćenja i da ne zna šta se događalo", kazao je selektor Holandije. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije