13

Komentari (13)

mugdym
Bhf
Zasto nebi mogli napraviti iskorak?Cim dobiju neki trecerazredni klub odma kaze da su favoriti.Ako tako budu gledali normalno da nece nista napraviti.Isto kao Sarajevo cim dobili Celtic odmah se predali i samo se borili da nebudu pregazeni.Da su imali malo samopouzdanja iole bi nesto uradili.Tako su otpisali Liverpul protiv Barse ali ako vjerujes u sebe,tada ces i pobjediti.Sretno BH klubovima.
Mirko
Istina da je teško procijenit je li Akademija bas slaba ili je ipak Zrinja dosta jak.Ja sam mišljenja sa je akademija nešto u rangu recimo našeg Radnika ili tako nešto.Ipak su treći u Makedoniji i osvojili su kup sto znaci da imaju nekakav kvalitet.Sto se tiče Utrehta normalno da su ogromni favoriti ali nogomet ne bi bio zanimljiv kad bi uvijek pobjeđivali favoriti.Ekipa koja je recimo ovog proljeća dobila Feynord 3-2 sa PSV-im odigrali 2-2 ,dobili Herenven 3-1 Itd sigurno da je za nas nedostižna i po ulaganjima i svemu ostalom a sad su se dodatno pojačali i izgleda još će im Barca davati igrače na kaljenje.Ali ja uvijek vjerujem u svoje pa taman Real bio s druge strane .
mirza24
Cestitke Zrinjskom na prolazu
Bensoki
iskreno ne mrzim nikog ali realno Zrinjski je igrao paa skoro protiv juniora tako daa....
Syr
kad to transparentom il bilo cim slicnim pokazes da mislis to sto si napisao na stadionu na kojem igra Zrinjski..onda cu navijati zivotom za Zrinjski u Evropi..do tada..jebe mi se drug..
magistar
To je to od Evrope za ovu godinu. Makedonci su jedna od rijetkih liga, uz možda crnogorsku i ove egzotične male zemlje sa čijim ekipama smo koliki toliki favoriti.
Arnel925
Zrinjski će uzeti Utrech živi bili pa vidjeli. Jaki su kao beton Mostarci. FKS i Zrinjski su trenutno 10 godina ispred ostali
DeleteTheElite
Arnele dok ti snifaš mišje ljepilo miševi ti kolo bacaju po kući hahahahaha
m1rnes
jasta vi ste bh galaktikosi
Arnel925
Delete The Elite nemoj biti ljubomoran. Ili Zrinja uzma ligu ove godine ili opet mi. Trećeg nema. Ovo je postalo kao u Španiji Real i Barcelona.
bistrik87
To je to, holandija je i zadnja stanica, il ti "zadnja ima izac"
TuemueBakayoko
ne idu oni vlakom, oni su željezničar, skretničar vlakova, ostaju na stanici hahah a i vi misice sa lentom se pripremite za izlazak iz vlaka :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti