Honda pravi cirkus na Twitteru: Ponudio se bivšem klubu jer želi da im pomogne

Sada je Milan na potezu

Honda pravi cirkus na Twitteru: Ponudio se bivšem klubu jer želi da im pomogne

E. Čaušević

Japanski fudbaler Keisuke Honda prije nekoliko dana objavio je da bi besplatno došao igrati za Manchester United, a sada je na Twitteru označio drugi klub.

Honda je prvo objavio da bi volio dobiti ponudu Manchester Uniteda jer je spreman da za taj klub igra besplatno. Japanac je očito postao očajan nakon što je već nekoliko mjeseci bez kluba.

Iskusni 33-godišnji veznjak je igrao u Australiji za Melbourne Victory, ali nakon što je napustio ovaj klub još uvijek nije našao novi angažman. Nakon što je prozvao United na Twitteru sada je na red došao Milan za koji je Honda igrao prije nekoliko godina.

Rossoneri se nalaze u velikoj krizi, a sezonu su otvorili sa četiri poraza i tek dvije pobjede. Jasno je da je Milan u problemima, a Honda je odlučio da to iskoristi i ponudi se klubu za pomoć.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek sam htio da vam pomognem. Nazovite me ako me budete trebali", napisao je Honda na Twitteru i u ovoj objavio označio zvaničnu Twitter stranicu kluba sa San Sira.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi