Horde zla: Sabrina i Valentine odlazite

Transparent navijača Sarajeva

Horde zla: Sabrina i Valentine odlazite

H. Zilić

U toku je duel Premijer lige BiH između Sarajeva i Leotara.

Nakon 45 minuta rezultat je 0:0.

U ovom meču domaći tim ima podršku najvjerinijih navijača popularnih Hordi Zla, koji su na sjevernoj tribini i podigli transparent pred kraj prvog poluvremena.

Na transparentu je pisalo: "Sabrina i Valentine odlazite", a navijači su još jednom pokazali šta misle o trenutnom stanju u klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Domaći su također istakli transparent upućen direktorici kluba Sabrini Buljubašić: Sabrina - direktor kluba ili menadžer za prodaju igrača?

Sarajevo ne briljira ni u ovoj utakmici pa ćemo vidjeti mogu li do kraja osvojiti tri boda protiv trebinjske ekipe.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613424508
Ja kolko ima ovih hordi 100 komada, Leotar ce dobit
8 2
unioni
Citiram unfks : Dodite u sto vecem broju da najavimo derbi. Burazeru nema vas 200 na sjeveru koje najavljivanje derbija????
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi