Transparent navijača Sarajeva

Horde zla: Sabrina i Valentine odlazite

12

Komentari (12)

bazaorao
Ko vas sta pita. Ako hocete dolazite i placajte ulaznice i navijajte misleći da ste ko nesto bitni. Ako necete nemorate klub ionako nije vas.
BogatiDijasporac
Puna tribina jbt :)))
unioni
Citiram unfks : Dodite u sto vecem broju da najavimo derbi. Burazeru nema vas 200 na sjeveru koje najavljivanje derbija????
zevs
valentin inzko
HUNTER
Ja samo svratio da pozdravim dvije najveće pizde na portalu, Rumenka i travničkog tornjaka ( znamo ko tornjaku mamu handri).
MaDaj
popisam vam se na transparent ... pa nije ebena sabrina na terenu, i ne guzi nju leotar nego ovih 11 pi*kica ....
Mackintosh
U ovoj vijetnamskoj rupcagi se ne zna ko koga je.. ko je ko i sta, u kojoj je funkciji, evo uvali im i Leotar kurchinu hahahahahahahahahahahahaha
BlueBoys
Vijetnamska droljo cijene jedan euro gutate do jaja Austrijskog kancelara
user1613424508
Ja kolko ima ovih hordi 100 komada, Leotar ce dobit
Stanley
Bespoličari i klošari
Rastafarian
Ćao tastatura ratniče
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.