Horde zla pozivaju navijače Sarajeva da dođu u što većem broju na Bilino polje

Bit će na zapadnoj tribini

Horde zla pozivaju navijače Sarajeva da dođu u što većem broju na Bilino polje

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u četvrtak igraju na Bilinom polju protiv BATE Borisova prvi meč trećeg pretkola Evropske lige.

Već je poznato da Sarajevo ne može igrati treće pretkolo na Koševu i odlučeno je da će dočekati bjeloruski klub u Zenici. Utakmica se igra u četvrtak sa početkom u 19:45.

Iako se meč igra u Zenici očekuje se dolazak velikog broja navijača bordo kluba. Popularne Horde zla pozvale su navijače Sarajeva da dođu u što većem broju i pruže podršku svom klubu.

Također, najvatreniji navijači Sarajeva će se vjerovatno nalaziti na zapadnoj tribini iako su iz kluba pretpostavili da će to biti sjeverna tribina.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Pozivamo sve navijače koji žele da podrže naše Sarajevo, da se okupimo na zapadnoj tribini stadiona Bilino polje. Okupljanje ispred stadiona Koševo je od 16:30 do 17:30 sati. Svi koji nemaju prijevoz neka dođu, pokušat će se naći u privatnim vozilima. Okupljanje u Zenici je na željezničkoj stanici, odakle se kreće korteom prema stadionu. Svi u bordo majicama! Svi u Zenicu", navodi se u saopštenju Hordi zla.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijak1921
horde zla zenica ili Fk Sarajevo iz Zenice
0 11
nickizedostizeko
Želim Sarajevu svu sreću protiv Bate Borisova, a od Hordi bi bilo lijepo da tokom cijelog meča se samo pjevaju pjesme Sarajeva, da ne bude provokacija na račun Zenice. Nadam se da ćete se osjećati kao kod kuće. Nek padne Bate u četvrtak, Željana i sedam moržova će svakako u subotu! Zenički do kosti! 1988
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi