Horde zla pozivaju sve navijače Sarajeva da se pridruže bojkotu

Simpatizeri ekipe sa Koševa nezadovoljni stanjem u klubu

Horde zla pozivaju sve navijače Sarajeva da se pridruže bojkotu

UNKFS "Horde zla" se prošle sedmice oglasilo saopštenjem da se najvjerniji navijači FK Sarajevo neće pojavljivati na domaćim utakmicama kluba do daljnjeg.

Najvjerniji simpatizeri su ogorčeni radom Uprave FK Sarajevo i rezultatima ekipa sa Koševa, a danas su pozvali sve navijače bordo tima da se pridruže njihovom bojkotu.

Saopštenje UNFKS "Horde zla" prenosimo u cjelosti.

"UNFKS poziva navijače sa istoka i zapada da se pridruže bojkotu! Bojkot se nastavlja sve dok ne odstranimo sve i jednog člana uprave koji je povezan sa mutnim poslovima unutar kluba, a to će se desiti na 'ovaj ili onaj' način! Zajedničkim snagama do konačnog cilja!"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Sarajevo sutra na svom terenu dočekuje ekipu Željezničara u najvećem bh. derbiju, a susret vječitih rivala počinje u 16:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi