16

Komentari (16)

Starigrad01
Najveći si moj Koševski Gigante.
istok24
To je bio pokušaj da se ne "provale" obzirom da ih ukupno na utakmicu dolazi 800-900 pa su na taj način pokušali "pogurati HZ" da ih dođe barem 1500 koliko su dali ulaznica Manijacima. pali su na niske grane kao klub i kao navijači, nema tu ljubavi nego puki interes i jednih i drugih.
BosanacBosnjakBosnjanin
Manijaci su ispred nas trenutno u organizaciji. Za to stanje ste i vi UNFKS Horde Zla krivi. Ovo je mamac bio da se sjever konacno napuni vi to kvarite. Garnitura vodstva Hordi od prije 6-7 godina je bila top i tazvalila je...vi se provaljujete Pvaj potez je u rangu poteza uprave da ukine omladinske selekcije
user1571956549
Bravo pitari... Tako treba.... Volim te Zeljoooo....
Husrefbeg22
Prodaja karata za sjever ne treba biti nikada besplatna jer je to diskriminacija ostalih navijaca koji dodu na utakmicu i plate ulaznicu. A s druge strane sjever vec godinama samo nanosi ogromnu finansijsku stetu zbog bakljada a bilo je i oduzimanja bodova klubu ili neigranja pred publikom. Ko ce platiti stetu za bakljadu, ako do nje dode? Godinama hlub samo ima stetu od sjevera i vrijeme je da se sa njima postupa kao i sa drugim navijacima: dakle placanje karata i namirivanje eventualnih steta klubu.
user1621626775
Hoce saka klosara da prodaje ulaznice to je ta "samoinicijativa" valja frndekat dandu i pit pive posle i prije derbija na "svojoj carsiji"....presmjesno !!!
zgembo.popuslic
A jel obavezno da se kupi ulaznica? Il je na dobrovoljnoj bazi, ko hoce nek kupi, ko nece ne mora i moze uci djaba
unioni
Mislim svaka cast na humanitarnu svrhu i Manijaci su isto organizovali prije par dana. Svaka cast objema ekipama. Obraz prije svega...
Kockoglavi
Dao bi vam ja qurac. Sta ste ba vise umislili da ste.
BordoBijeli_exyu_sa
@Kockoglavi ma ti ga izgleda primas svaki dan
Kockoglavi
@BordBiijeli Samo ga zabijam
shokato
Čaušević veci moron nego svi ovi sto komenatarisu i pisu komentare a ni procitali tekst nisu
Lavillenie
Trebalo ih je doci bruka, sad ce biti bruka koliko malo ce ih doci nemaju petaka ba
NorthSide
E fakat si glup kume
VELEZ
Klicko
Heyyy srcad gaga,bubim vas :*
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti