Horde zla na neobičnoj poziciji na stadionu Grbavica

Pjesma od prve minute

Horde zla na neobičnoj poziciji na stadionu Grbavica

Admin Čaušević

Horde zla su gostujuće utakmice na stadionu Grbavica pratile iz populne ''zdenke'', odnosno sektora rezervisanog za gostujuće navijače. 

U revanš susretu polufinala Kupa BiH Sarajevo gostuje Igmanu iz Konjica, a utakmica se igra na stadionu Grbavica jer stadion u Konjicu ne ispunjava uslove.

Na tribinama sarajevskog stadiona se nalazi i oko hiljadu navijača Sarajeva koji su smješteni tačno iza gola na sjevernoj tribini.

Popularne Horde zla do sada nisu navikle da iz ove pozciije posmatraju mečeve na Grbavici, a njihova pjesma je počela od prvog sudijskog zvižduka.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Djelić atmosfere pogledajte ovdje.

Inače, ostale trebine doma FK Željezničar su daleko od popunjenih pa susret posmatra oko 2.000 gledatelja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Za koji sat treba sprovest dezinfekciju na Grbavici. Zarazeni su sugom i ko zna cime jos.
7 9
Mackintosh
Smrad na Grbavici. Bazde, truhnu, ucuftali se, smrde ko lesevi, poganluk, pasjaluk, izmet. Eto sta ce trebat trpit.
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi