Horkaš i zvanično ostaje u Zrinjskom još pola godine

Na posudbi iz Dinama

Horkaš i zvanično ostaje u Zrinjskom još pola godine · Zvanično

E. Čaušević

Hrvatski golman Dinko Horkaš ostat će u Zrinjskom na posudbi i narednih šest mjeseci.

Ovaj 21-godišnji golman je početkom ove godine stigao u Zrinjski na posudbu iz zagrebačkog Dinama, te je uspio upisati tri nastupa za Plemiće prije prekida sezone.

Horkaš se na kraju sezone trebao vratiti u Dinamo, ali kako je SportSport.ba jučer najavio ostat će u Zrinjskom na posudbu i narednih pola godine.

"HŠK Zrinjski Mostar i GNK Dinamo Zagreb postigli su dogovor oko nove posudbe Dinka Horkaša, tako da će 21-godišnji vratar ostati u našim redovima još šest mjeseci. Horkaš je u Zrinjski stigao u zimskom prijelaznom roku, a zbog prekida prvenstva branio je samo u tri proljetna kola", saopštili su iz Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Realist
Strašan golman. Napravit će sigurno odličnu karijeru
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi