Horor na Amsterdam Areni: Mullerovi kramponi su ostali u potiljku Tagliafica

Jedan od najgrubljih startova svih vremena

Horor na Amsterdam Areni: Mullerovi kramponi su ostali u potiljku Tagliafica

Ajax i Bayern su odigrali sjajan meč na Amsterdam Areni večeras, a publika je vidjela čak šest golova i podjelu bodova (3:3).

Ipak, priča večeri kada je ovaj meč u pitanju je K1 potez Thomasa Mullera u drugom poluvremenu.

Njega je dobro zapamtio Nicolas Tagliafico, lijevi bek Ajaxa, jer su mu Mullerovi kramponi ostali u potiljku.

Njemački reprezentativac je napravio jedan od najgrubljih startova koje je Liga šampiona ikada vidjela, ali srećom na kraju je Tagliafico dobro prošao, dok je Muller dobio direktan crveni karton.

Pogledajte i sami ovaj horor:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ArminA
Aj ne seri ,Müller nije vidio igraca vec je isao da prihvati loptu .Crveni zasluzen ali se vidi da nije bilo namjere i onda ovaj neotesani novinar napise ovakav tekst... Nek upali YT pa ce da vidi kakvih idiota ima ovo je nula.
14 39
Abalo
Za Haga
24 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti