"Horor" od 60 sekundi: Erupcija oduševljenja, pa hladan tuš koji će zauvijek pamtiti

Nevjerovatne scene na Etihadu

"Horor" od 60 sekundi: Erupcija oduševljenja, pa hladan tuš koji će zauvijek pamtiti

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su se oprostili od takmičenja u Ligi prvaka za ovu sezonu.

City je u dvomeču igrao 4:4 protiv Tottenhama, ali su gosti zbog pobjede 1:0 u prvom meču, te golova u gostima u revanšu na kraju prošli dalje. Građani su uspjeli dati gol za 5:3 u 93. minuti, ali je VAR reagovao i to poništio.

Nakon što je Sterling zabio pogodak za 5:3 nastala je erupcija oduševljenja na Etihadu, a onda su igrači i navijači ovog tima samo 60 sekundi kasnije doživjeli veliki šok.

Na displej ekranima na stadionu se pojavila slika na kojoj piše da nije gol nakon što su u VAR sobi pregledali snimak, te da je to bio ofsajd.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na video snimku ispod se jasno vidi sva sreća i tuga navijača Cityja u samo 60 sekundi, a također se u pozadini čuje i radost navijača Tottenhama nakon što su vidjeli da od gola nema ništa.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi