Hrabra navijačica svojim potezom 'kupila' igrača Borussije
FOTO: EPA

Obećao joj je dres

Hrabra navijačica svojim potezom 'kupila' igrača Borussije

Marca Bartru, fudbalera dortmundske Borussije, oduševio je potez jedne navijače njegovog kluba na utakmici u Gelsenkirchenu. 

Naime, za vrijeme utakmica hrabra navijačica Borussije je u žutom dresu bodrila 'milionere' okružena navijačima ljutog rivala, a oduševljen njenim gestom bio je i Marc Bartra. Igrač tima iz Dortmunda je pokrenuo opštu potragu za njom na internetu.

"Želim upoznati ovu ženu. Hoćete li mi pomoći? Želim joj darovati dres", napisao je Bartra na Twitteru uz priloženu fotografiju. 

Bartra je u tome uspio i vijest je podijelio na popularnoj društvenoj mreži. 

"Tooo! Hvala navijačima, medijima... svima. Pronašli smo hrabru navijačicu. Obećanje je obećanje, vidimo se ubrzo Steffi!"

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hrabra navijačica Steffi je inače 47-godišnjakinja iz Lunena, a na utakmici protiv Schalkea je bila zajedno sa suprugom. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi