Hrabro izlaganje trenera Valencije u Torinu: "Ništa osim pobjede nam nije bitno"

Sutra bitan meč za Šišmiše

Hrabro izlaganje trenera Valencije u Torinu: "Ništa osim pobjede nam nije bitno"

E. Škorić

Marcelino, trener Valencije, vjeruje u čuda, pa i u pobjedu svoje momčadi u Torinu protiv Juventusa.

Valencia je s pet bodova na trećem mjestu i u posljednja dva kola pokušat će napraviti rezultate koji će joj osigurati nokaut fazu.

Prvo slijedi gostovanje u Juventusu, pa slijedi meč s Manchester Unitedom u zadnjem kolu s kojim se Španci bore za drugo mjesto, pošto imaju samo dva boda manje od izabranika Josea Mourinha.

No, izgubi li Valencia, a United dobije Young Boys, sve će već sutra biti gotovo.

"To je jako važna utakmica za nas i mi nemamo izbora, već namjeravamo pobijediti pošto o tome ovisi naša budućnost u Ligi prvaka. Bit će to duga i teška utakmica, ali moj tim je u dobroj formi", kazao je Marcelino.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Budemo li gledali na neki drugi rezultat osim na pobjedu, onda se nećemo dobro provesti. Moramo da razmišljamo samo o pobjedi", dodao je Španac.

United je pobijedio Juve u gostima, može li Valencia napraviti isto? "Svaka utakmica ima neku svoju priču", zaključio je Marcelino.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi