Sjajna asistencija Pjanića za Ronalda
Cristiano Ronaldo je danas protiv SPAL-a postigao deveti gol u Seriji A i prestigao je Piateka, ali nije isključeno da do kraja zabije i jubilarni 10. gol

Juventus poveo protiv SPAL-a

Sjajna asistencija Pjanića za Ronalda

Edmir Škorić

Golom Cristiana Ronalda Juventus je u 29. minuti poveo protiv SPAL-a s 1:0.

Stara dama ima 11 pobjeda i remi, a sve su prilike da će danas upisati i 12. pobjedu, barem ako je suditi po onome što se vidjelo u prvih 37 minuta (do objave teksta).

Vodeći gol za domaću ekipu postigao je Ronaldo, nakon što je sjajno ubacio iz slobodnog udarca iskosa bh. veznjak Miralem Pjanić.

Ronaldu je ovo bio deveti gol u Seriji A i trenutno je prestigao napadača Genoe, Poljaka Piateka, koji također ima devet golova. Gol manje ima Lazijev Ciro Immobile.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Elddar
Dobar Pjanke. Nakon 1.pol. najbolje ocijenjeni igrač na terenu.
13 2
Seva1956
Sjajna lopta Mireta (lopta koja ima oči),ali za beogradskog komentatora (ARENA 2) to nije bilo vrijedno spomena.Da je makar rekao u toku utakmice da je Mire asistent,nije ni to. Mislim da nam na beogradske sportske kanale daju za njih politički podobne komentatore. Da ja asistirao Sergej-MS ,znala bi Evropa i kompletna sjeverna Afrika.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi