Hrelja ne ide u Travnik, Mladost odlučuje o njegovom statusu

Mladi lijevi bek

Hrelja ne ide u Travnik, Mladost odlučuje o njegovom statusu

Samir Mlaćo

Adnan Hrelja, nogometaš Mladosti DK na posudbi u Bosni iz Visokog, ovih dana povezivao sa se trenutno drugoplasiranim timom lige NK Travnik.

Hrelja je potvrdio da je bilo razgovora sa Vezirima, ali mogućnost dolaska na Pirotu vjerovatno je otpala s obzirom da u Travnik prije dva dana stigao Matijas Pejić, dojučerašnji prvotimac Orašja.

"Trenutno sam u Mladosti, a šta će biti dalje ne znam. Moramo razgovarati sa njima", kazao je Hrelja za SportSport.ba 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hrelja je za Bosnu ove polusezone upisao 13 nastupa i dodao jednu asistenciju, a u ranijem razgovoru za naš portal otkrio je da ne bih imao ništa protiv da ostane u Bosni i sa tim timom izbori plasman u Premijer ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi