5

Komentari (5)

Goran86
Ne kontam jeli njemu Barsa dala ugovor do ljeta 2022 ako covjek nece da produzi, kakav problem ima Hristo stim ?
user1598561600
Ako ne produzi, odlazi kao slobodan... Ne mogu uzet nista za sebe ...
Goran86
Znam to, ali ovdje se zeli na silu dobiti potpis Dembelea da bi ga kao prodali. Pa nije ni on budala, lijepo su snjim dogvr kupili ga iz BvB za 130 mill dali mu neto platu 10 mill kad je 20 g pri tome imao samo jednu dobru sezonu u BL. Sad kao on kriv Barsa nije, gospodin zeli da odradi ugovor do kraja ljeto 2022
razdeGo9
@Goran86 nije tvoje da kontas. Svaki klub to radi il' produzi ugovor ili idi. Nece Xavi graditi ekipu i na ljeto mu ode jedan od najboljih igraca bolje da ide odmah.
Goran86
Kontam ja samo u cemu je problem pa nije on pravio ugovor od 10 mill na 5 sezonai sad kad istice, trazi se nesto od njega sto on ne zeli zapravl zeli da odradi do kraja i sad je on ****o evo npr. kad ti imas ugovor u firmi na godinu dana, tu i tamo si nekad bio n bolovanju pa pred sami kraj ugovora poslodavac ti nudi manji ugovor na godinu dana.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.