Hristo Stoičkov govorio o huliganima, pa na kraju zaplakao

Teški trenuci

Hristo Stoičkov govorio o huliganima, pa na kraju zaplakao

E. Oštraković

Reprezentacija Bugarske proživljava jako teške trenutke u ovim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Kraj njihovim nadanjima o plasmanu na završni turnir kroz kvalifikacije desio se na utakmici protiv Engleske u kojoj su poraženi sa 6:0 na domaćem terenu.

Ipak, veći problem od toga su optužbe za rasističko ponašanje njihovih navijača. UEFA to još uvijek istražuje, a Bugarsku očekuje velika kazna.

O svemu je na gostovanju u jednoj emisiji govorio i Hristo Stoičkov, koji je na kraju čak i zaplakao.

"Naravno da je tako. Šta da radim? Jedina solucija je da ne dopuste huliganima da budu na stadionu. Baš kao i u Engleskoj prije nekoliko godinu. Ljudi nisu zaslužili da im se ovo radi. Mislite da se osjećam dobro", rekao je Stoičkov, a zatim je spustio glavu i zaplakao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi