Hrkač: Nadam se našoj pobjedi, Široki će biti prvak

Fudbaler Viteza

Hrkač: Nadam se našoj pobjedi, Široki će biti prvak

Nogometaši Viteza će sutra u okviru 18. kola BHT Premijer lige dočekati Široki Brijeg, a pred samu utakmicu razgovarali smo sa nogometašem koji je prošao školu nogometa ovog kluba. 

"Ja sam Širokobriježanin, volim Široki, prošao sam sve selekcije u ovom klubu, a onda me je nogometni put, kroz posudbe, vodio u GOŠK iz Gabele i federalni prvoligaš Branitelja iz Mostara. Na žalost, zdravstveni problemi spriječili su moj povratak u matični klub, kažu, i ja se nadam, da nikada nije kasno, pa možda takva prilika mi se i ukaže?", kaže stasiti Ante Hrkač, koji je, preko austrijskih klubova, stigao u Vitez. 

"Lijepo mi je u Vitezu, dobro sam primljen a i svjestan da još uvijek nisam dao ono što se od mene očekuje. Došao sam u Vitez nespreman pa su i moje prezentacije bile ispod mojih mogućnosti. Zimske pripreme sam maksimalno odradio, sada sam potpuno spreman, zdrav, nadam se odgovarajućoj minutaži i prilici pokazati što znam i što mogu i tako opravdati sve ono što trener Miše i navijači Viteza od mene očekuju", kazao je Hrkač, a trener Miše razgovor s novinarima završio riječima: "Njegove najbolje igre tek očekujemo".

Utakmica će sutra na Gradskom stadionu se odigrati sa početkom od 15:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.