Hrvati se čude glasovima Krstajića i Kolarova

Nisu baš bili na njegovoj strani

Hrvati se čude glasovima Krstajića i Kolarova

Hrvatski fudbaler Luka Modrić izabran je za najboljeg igrača godine po izboru FIFA-e, a nagrada mu je uručena sinoć u Londonu.

Modrić je u borbi za ovo veliko priznanje osvojio skoro 30% ukupnih glasova, a zanimljivo je da iz susjedne Srbije nije dobio Bog zna kakvu podršku.

Tako je kapiten Srbije Aleksandar Kolarov dao samo jedan bod Luki Modriću, tri Kevinu de Bruyneu a pet Lionelu Messiju.

Još je interesantnije što Mladen Krstajić nije dao niti jedan glas Hrvatu. Njegovih pet bodova je otišlo Cristianu Ronaldu, tri Edenu Hazardu a jedan Antoinneu Griezmannu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Luka Modrić je u izboru za najboljeg igrača slavio ispred Ronalda i Salaha, koji su zauzeli drugo odnosno treće mjesto.

Top Komentari

Saimai1316
A zasto bi oni dali glas samo zato sto su komsije.ja tu ne vidim nista lose ako ljudi ne smatraju da je zasluzio vise od ovih drugih pomenutih i treba tako da su glasali
25 16
mer12
ovaj Krstajic je u pravi, ovi gore su bolji od Luke za klasu i to je cinjenica ali nisu Realovi igraci...
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi