6

Komentari (6)

xX_Bosnian_Bull_Xx
Samo jedan bod vise napravili nego bosna ali je i grupa jaka, turska, vels armenija! Pa nije ni nasa grupa laksa sa portugalom, slovackom i isladnom, cak i luxemburg moze opasan biti danas haha Nikad nemamo lagane grupe kao ostali, svajcarska naprimjer jos nisam vidio da imaju tesku grupu, stvarno nikad a neke druge reprezentacije isto tako! A dobro imaju i predsjenika na celu! Lako je tako!
Patriotbosna
Dva puta Portugal u baraz haha
vence
Zaboravljas i dvoje utakmice manje..ima jedna ekipa vise kod nas
xX_Bosnian_Bull_Xx
Protiv reprezentacija kao portugal ja uzivam gledati nasu reprezentaciju haha! Kad bi igraci isto tako uzivali i igrali voljom i sto vole igrati taj sport mi bi bili dobra reprezentacija ali oni sad previse igraju kao da moraju i ne zele igrati i to ne valja nikako! Kod veliki reprezentacija ja samo tu volju vidim i kako vole igrati fudbal, vidi se odma na terenu, ko voli igrati nogomet! Samo kad bi to malo promjenuli i vise igrali preko krila, puno bi drugacija reprezentacija bila!
xX_Bosnian_Bull_Xx
A mozes i 2 utakmice vise izgubiti, i 6 bodova drugoj reprezentaciji dati i pasti na tabeli! Kako se vidi jarane!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Moram i samo trcati prema naprjed kao muha bez glave i na kraju na slijepo igrati ne vrjedi nista! Dobro ako imas bas prostora i na kontru mozes igrati i to imas protiv veliki reprezentacija oni ne zatvaraju kao slabiji ali ako vec imas prostor za kontru, mozes ti brzo trcati ali nemoj mi brate kad je najvaznije na slijepo igrati u sredinu a to nasa repregentacija 90% radi ili neke duge ili visoke lopte prema naprjed sto 95% gubimo loptu i to nije nikakva volja fino igrati, samo moram, kad voljom igras radis kombinacije, duple pasove pa i prodjes igraca na fin nacin i tako dalje, dobro ako je igrac bas slobodan i posaljes mu dugu loptu, to je nesto drugo ali samo nako naprjed ispucavati loptu, za mene nema gore, bolje je i izgubiti nego to raditi jer na kraju ces tako i tako izgubiti loptu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.