Hrvatska bruji o skandaloznoj poruci koju je Said dobio od Vukušića
Saidov potez i nasrtaj glavom na igrača Gorice svakako je za svaku osudu, ali šta tek onda reći za ovakvu poruku Vukušića - sinjskog dijamanta.

Malo je pretjerao

Hrvatska bruji o skandaloznoj poruci koju je Said dobio od Vukušića

Edmir Škorić

Hajdukov nogometaš Said dobio je skandaloznu poruku od bivšeg igrača i kapitena Hajduka Ante Vukušića.

Mediji u Hrvatskoj objavili su slike kao dokaz kako je Vukušić vrijeđao Saida. Poslau mu je na Instagramu poruku: "Vrati se u Afriku", a sve to popraćeno je skandaloznim smajlićom.

“Znam da nisam savršen. Ali ne mogu prohvatiti da neko u 2018. može nešto ovako reći. Posebno kada to kaže kolega! Rasizam izvire iz ignorancije”, poruka je Saida.

Said je, inače, imao jedan incident u meču Hajduka i Gorice kada je glavom udario jednog gostujućeg igrača i Vukušić mu je zbog toga poslao poruku, ali bivši igrač splitskog tima definitivno je prešao sve granice.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nedavno se povezivao s bh. klubovima, ali je demantovao da je pregovarao sa Zrinjskim i još uvijek nema klub. Očigledno su mu ovakve stvari neophodne kada već ne može da privuče pažnju (ne)igranjem.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
To u Hrvatskoj je kultura zivljenja i nista nije iznenadzenje.NO RASIZAM!
28 5
Mesa.Sabanadzovic
Kakav papak
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi