Kontroverzni predsjednik Steaue o Hajduku govori kao o nekoj amaterskoj ekipi

Nimalo poštovanja

Kontroverzni predsjednik Steaue o Hajduku govori kao o nekoj amaterskoj ekipi

E. Škorić

Steaua večeras igra protiv Hajduka revanš 3. pretkola Evropske lige, a predsjednik rumunskog kluba George Gigi Becali je naljutio sve simpatizere splitskog tima.

Vlasnik Steaue je kontroverzna osoba, a na našim prostorima odavno nosi etiketu rumunskog Mamića.

Pred duel s Hajduk, George Becali je za rumunske medije u svom stilu prokomentarisao hrvatskog predstavnika.

"Kvalificirat ćemo se u doigravanje, prvenstveno zato što igramo protiv ekipe koja je kvalitetom slabija od naše. Opasnost nam ne prijeti niotkuda. Govorim ono što mislim. U prvoj utakmici nisam vidio nijednog igrača Hajduka koji zna pucati glavom, a kamoli dodati loptu. Ne bojim se, uvjeren sam kako Hajduk nema šanse u Bukureštu. Pritiskat će nas prvih 20 minuta, ali ne brinem se jer se pouzdajem u našu kvalitetu. Prognoze? Pobijedit ćemo 2:0", poručio je George Becali.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Prvi duel Hajduka i Steaue završen je bez golova, a Splićani će svakako nastojati da u Rumuniji naprave dobar rezultat i prođu u play-off.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi