Hrvatska izgubila od Francuske i ispala sa Evropskog prvenstva
(Foto: EPA)

Kraj za mlade Vatrene

Hrvatska izgubila od Francuske i ispala sa Evropskog prvenstva

M. Šljivak

Mlada reprezentacija Hrvatske poražena je večeras od Francuske sa 1:0 i na taj način se oprostila od učešća na Evropskom prvenstvu.

Ekipa Nenada Gračana je nakon poraza od Rumunije (4-1), večeras u Serravalleu izgubila i od Francuske sa 1:0 i nakon dva kola više nema šanse za prolaz dalje.

Trenutak odluke u ovom duelu dogodio se u osmoj minuti. Moussa Dembele je sjajno skočio pored odbrane Hrvatske i pogodio je za 1:0.

Niko nije ni slutio da će ovo biti jedini gol večeras. Šansi je bilo sa obje strane, ali mreže su u preostalom vremenu ostale mirne.

Na kraju je Francuska uspjela da trijumfuje i sa Rumunijom će se u posljednjem kolu boriti za prvo mjesto u grupi.

Hrvati sa druge strane idu kući, ali imaju još meč za prestiž protiv Engleske.

Euro:

Francuska - Hrvatska 1:0

Top Komentari

Junuz
Joj jest mi ih zao.. Dusa me boli, ne znam kako Cu zivjet.
5 0
Prazina
Hrvatima nije dosuđen čist penal, imali su stativu i u drugom poluvremenu su bili puno bolji. Ali to je to, ako ne pogodiš nemaš se čemu ni da nadaš
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi