5

Komentari (5)

Adrian
Može poslije članak kako je gospođa kakila.
axel42
Mislim da nijedan igrač sa svjetskog prvenstva nije dobio ovoliko objava kao ova drolja ili fufara, nazovite je kako hoćete! Kakav Mbappe, Messi, Ronaldo. Ova svaki dan 2, 3 objave na SS.BA.! Ljudi moji toliko toga o sportu ima da se piše, vi navalili na neku kuravu odjevenu u šahovnicu!! Piši bolan o Snookeru, koji se igra u Škotskoj, o Biatlonu, Skijanju. More sportova i zanimljivosti a vi o nekakvim prostitutkama.
K79
neki dan sam bas isto napisao ovo stvarno postaje debilizam teski jbt pa ni Gloria hrvatska ne pise o ovoj trebi a caus navalio ko mutav jbt
Nije.bitno
Od pocetka prvenstva mi mozda 2x sa hrvatski portala izbacilo o Ivani . Ni oni ne pisu ovliko , jeste tinejdjeri pa ga otresate svako malo ?
nestofino
Ivana Knoll je već yebana od strane ... ??? Zvao Džeks i kaže ima dobro " prkno" ho ho ho ho ho ( : -
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.