Zna se zašto je izabrala baš to jelo: Ivana Knoll provocira Japance fotografijom iz restorana

Hrvatska navijačica ponovo u centru pažnje

Zna se zašto je izabrala baš to jelo: Ivana Knoll provocira Japance fotografijom iz restorana

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske danas igra meč osmine finala Svjetskog prvenstva protiv selekcije Japana, a u centru pažnje ponovo se našla najvatrenija navijačica Vatrenih, Ivana Knoll, koja je odlučila objavom na Instagramu da provocira Japance.

Ivana Knoll je u potpunosti zaludila svjetsku javnost svojim pojavljivanjem na Mundijalu u Kataru i uspjela je doći u centar pažnje što je i bio njen prvobitni cilj.

Ona je prije četiri godine skrenula pažnju na sebe zbog svog atraktivnog izgleda, te je bila na mečevima Hrvatske u Rusiji, a odlučila je da posjeti i Katar iako joj organizacija puta nije išla kako je planirala.

Na kraju je ova djevojka koja je porijeklom iz Čapljine odlučila sama da ode u Katar i jasno je da se nije pokajala jer je uspjela itekako da dobije na popularnosti tokom dosadašnjeg takmičenja.

Ivana je pokazala zbog čega za nju kažu da je najatraktivnija navijačica Hrvatske jer je svojim atributima zaludila i muški dio publike u Kataru, pa čak i lokalce koji nisu mogli da joj odole i čak su je fotografisali.

Koliko je dobar potez bio dolazak u Katar za Ivanu najbolje pokazuje njen Instagram profil gdje se broj pratitelja udvostručio.

Oglasi

Prije Mundijala imala je nešto više od 500.000 pratitelja, a za samo dvije sedmice otkako je počelo Svjetsko prvenstvo u Kataru broj pratitelja na Instagramu joj je skočio na čak 1.2 miliona što je zaista nevjerovatno.

Pored utakmica Hrvatske ona prati i ostale mečeve, ali jasno je da su joj Vatreni u centru pažnje. Ivana se spremila i za današnji okršaj protiv Japana i sigurno ćemo je vidjeti na tribinama Al Janoub stadiona u Al Wakrahu.

Ivana je pred meč Hrvatske i Japana odlučila da se oglasi na Instagramu zbog čega se još jednom našla u centru pažnje, a ovaj put je na zanimljiv način odlučila da provocira Japance.

Posjetila je jedan japanski restoran u Dohi kako bi otišla na sushi, te je objavila nekoliko fotografija kako jede ovo tradicionalno japansko jelo uz jasnu poruku.

"Japan, spremni smo za tebe", poručila je najpoznatija hrvatska navijačica.

Oglasi

Utakmica između Japana i Hrvatske počinje u 16 sati, a uskoro će i biti poznati sastavi za ovaj okršaj.

Katarani pokušali objasniti zašto slikaju zadnjicu Ivane Knoll, pa se nasmijali

Nakon što su se pojavile fotografije kako pojedini lokalni navijači slikaju Ivanu Knoll i njenu zadnjicu oni su odlučili da pokušaju dati objašnjenje za to u koje im baš niko nije povjerovao.

Lokalni navijač Mohammed Hassan Al-Jefairi se oglasio na tu temu na Twitteru kako bi objasnio zašto pojedin Katarani fotografišu Ivanu Knoll, ali čini se da je bolje da nije ništa pisao.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Samo za vašu informaciji oni nju nisu fotografisali jer im se sviđa njena zadnjica već zbog što im se ne sviđa kako ona ismijava našu kulturu. Organizatori će vam sigurno potvrditi da su oni nju slikali kako bi je kasnije prijavili da krši pravila što se tiče odijevanja", poručio je Al-Jefairi na Twitteru.

Top Komentari

axel42
Mislim da nijedan igrač sa svjetskog prvenstva nije dobio ovoliko objava kao ova drolja ili fufara, nazovite je kako hoćete! Kakav Mbappe, Messi, Ronaldo. Ova svaki dan 2, 3 objave na SS.BA.! Ljudi moji toliko toga o sportu ima da se piše, vi navalili na neku kuravu odjevenu u šahovnicu!! Piši bolan o Snookeru, koji se igra u Škotskoj, o Biatlonu, Skijanju. More sportova i zanimljivosti a vi o nekakvim prostitutkama.
8 0
Adrian
Može poslije članak kako je gospođa kakila.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi