14

Komentari (14)

pero98
Mourinho javi se.
bk123
Šta kaže Mourinho moćni
Ibro
Ebes tako evropsko kd 3 ekipe idu dalje a da se nezna koja je od koje gora
bk123
A kad su proširili euro na 24 reprezentacije da se i one slabije mogu kvalificirati i nekad osjetiti čari EURA, onda da popune kvotu od 16 reprezentacija koje prolaze moraju ići i treći iz grupe opet da bi i slabije reprezentacije osjetile kako je proći grupu. Ideja je bila dobra, valjda će mo i mi nekad na EURO s BiH, onda možda budemo i medju tri pa prodajemo grupu pa nam takav sistem bude odgovaro
Mehinaldo
Lave lijepe rijeci i ja bih volio ali realno necemo nikad mi na europsko a ne grupu da prodjemo tako da se mi ne moramo sekirati za sistem takmicenja
bk123
Treba vjerovati ja vjerujem i navijam za to da se BiH plasira. Ovo je moja zemlja mada me mnogi ovdje kritiku zato što navijam i za Hrvatsku.
Dr.Lehrer
Oni ispadaju cim im sljedeća ozbiljnija selekcija izađe na megdan. Drma njih kriza opasno, imaju rupa u igri vise nego frula.. Al evo zivi bili pa vidjeli sta ce uraditi.
Miskolizac
Ti pametujes, a Bosna ni prismrdila EP..suti
Dr.Lehrer
@Miskolizac Ja nisam iz Bosne, *****m te pametna
Miskolizac
Svejedno si glup!!!
Dr.Lehrer
Miskolizac
To sto si ti P*E*D*ERCINA ne znaci da sam i ja :-D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.